Flexivill Kft.

Partner oldalak:

Feszo-Trade Kft.

Lapozz.hu

Bemutatkozás

Csapatunk 1996 óta villamos tervezési, kivitelezési és karbantartási tevékenységet végez. Komplett megoldást nyújtunk az igények, problémák felmérésétől a tervezésen és kivitelezésen keresztül az üzemvitel során fellépő problémák megoldásáig, legyen szó új létesítésről vagy korszerűsítésről.

A tervezési, programozási munkákat főállású villamos tervező, PLC programozó, a kivitelezési munkákat főállású villanyszerelő szakembereink végzik. Szükség esetén a létszámot a munka nagyságától függően évek óta megbízható alvállalkozók egészítik ki.

A tervezési, programozási munkáinkat korszerű számítógépek, szoftverek, a kivitelezési munkáinkat korszerű szerszámok és gépek segítik. Munkáink során felhasznált anyagok régóta bizonyítják kiváló minőségüket.

Több külföldi referenciával is rendelkezünk Kínában, Oroszországban, Szerbiában és Romániában. Tekintse meg referenciáinkat a "Referenciák" menüben!

Minden esetben arra törekszünk, hogy munkáink jó minőségben és a határidők betartásával készüljenek el. Reméljük hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük!

Tisztelettel:

Flexivill Csapat